Martox Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 čau mám problém když se chci přihlásit ve hře jak dám "Home" tam se přihlásim chvilku to stahuje data a pak mi to napíše "Poskytnuté Windows Live ID není spojeno se jmenovkou hráče Live. Chcete vytvořit účet live?" účet již tam vytvořenej mám.Přitom mi to dřív chodilo bez problému.. Nevíte prosimvás co mám udělat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Prosím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 To nikdo neví ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 jo už mi to de LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.