VVenca8 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zdravim. Mam problem s cestinou do hry fear (first encounter assault recon) jedinou kterou jsem nasel (funkcni link) jsem rozbalil do slozky se hrou, ale hra je porad anglicky. V kopirovani souboru jsem chybu neudelal. Muze mi nekdo poradit nebo dat funkcni link na cestinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 To vazne nikdo nevi co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kampaj321 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ale jo,stahni ssi patch,najdes ho kdekoliv,pak das instalovat,poprosi klic pokud to je originalka,pokud tak se to naistaluje,restartnes komp a pustis t melo by to je bezproblemove =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Todle si stáhni http://bonusweb.idnes.cz/download/stare/article.old.idn?filename=/patche/fear_update_cs_102_103.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ok vyzkousim diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.