w0lf Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Tohle by fanousky Xboxu a hlavne hry Halo mohlo zajimat :) treba se to nekomu z vas podari vydrazit :) http://gadgets.zive.cz/rozstrilena-konzole/a-20856/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Lol ... drsná, ale doma bych ji nechtěl :D ... takové strašidlo :D .... ale je fakt že je dost originální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 ja bych ji klidne bral, vypada totalne dokonale! ale bude asi dost mastna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Na tohle jsem koukal asi před tejdnem, chtělo by to fotku z boku :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Zajímavý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Na tohle jsem koukal asi před tejdnem' date=' chtělo by to fotku z boku :).[/quote'] jinej sem nenasel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Škoda :( kdyby by bylo videt skrz, tak je to mazec :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Škoda :( kdyby by bylo videt skrz' date=' tak je to mazec :).[/quote']bys chtěl moc ne ještě aby bylo vidět zkrz :) jinak cena se vyšplhá asi hodně vysoko když jsou jenom dva kousky ... nedivil bych se kdyby se pohybovala v řadech desetiticíců a možná i statisíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 zajimalo by mě kolik to tak stojí xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Drsné, někdy mě až překvapuje jakou maj lidi představivost a tvořivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.