MarekVyplasil Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ahoj všichni nevím proč ale od určité doby se mi PSP vypne. Nejdřív to dělalo tak , že se seklo tak dvakrat za tyden a ted i třikrát do dne není problém. prostě se vždycky sekne obraz a za zhruba 10s se vypne. Víte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 esi máš fatko, utáhni všechny šroubky, mělo by to přestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MarekVyplasil Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Mám to zkusit ikdyž mám Slim je pravda že mi párkrát spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Je dost dobre možný, ze se ti těma pádama poškodilo. Slimka bohužel nic moc nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MarekVyplasil
Ahoj všichni nevím proč ale od určité doby se mi PSP vypne. Nejdřív to dělalo tak , že se seklo tak dvakrat za tyden a ted i třikrát do dne není problém. prostě se vždycky sekne obraz a za zhruba 10s se vypne. Víte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.