Syky Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Je možný nahrát recoveri i po bricku??Já nwm jestli je to possible odp. please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Je možný nahrát recoveri i po bricku??Já nwm jestli je to possible odp. please kdyz mas brick tak ti nepomuze uz nic, ale kdyz mas jen semibrick tak do recovery muzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 recovery musis mat pred brickom. po bricku uz nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 a jak rozeznat brick a semibrick?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 a jak rozeznat brick a semibrick?? prave treba podle toho recovery,jestli uz mas CF, tak recovery spustis tak, ze PSP vypnes (podrzis nekolik sekund dokud se nevypne) pak PSP zapnes a drzis tlacitko R, kdyz mas semibrick tak ti recovery najede, ale pri bricku nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 A i při bricku se rozsvítí kontrolka??Mě se rozsvítí a pak nic....ani nezhasne ani nic jinýho.....já sem upgradoval.....jak bych měl formulovat reklamaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 A i při bricku se rozsvítí kontrolka??Mě se rozsvítí a pak nic....ani nezhasne ani nic jinýho.....já sem upgradoval.....jak bych měl formulovat reklamaci? pri bricku se kontrolka myslim normalne rozsviti kdyz PSP zapnes ,ale PSP se pak samo po chvilce vypne o reklamaci uz jsou tu i nejaky topici, tak si to procti, jinak nerikej ze si upgradoval na custom firmware, proste vsechno se stalo samo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Jak jinak snad to vemou.....asi toho maj dost:-) Myslíš že pošlou noví...firmware 2.71 se mi líbil jinak díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 a jak sis ho brickl? kdyz nemels ani 1.50 ani CFW :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 To těžko říct......já právě chtěl buďto na vyšší nebo na nižší.....teď bych radši ten CF nebo nechat ten co daj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Syky
Je možný nahrát recoveri i po bricku??Já nwm jestli je to possible odp. please
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts