DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Takže mi ako keby "z ničoho nič" prestal fungovať pravý reproduktor .. Myslite že by to mohla byt soft chyba , že by to restore opravil ? Dik za odpovede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 A tý máš nákej levej? :D Odjakživa měl pouze jeden reprák a to druhé byl mikrofon! :D :D :D hlavně že když máte iphone jste borci, ale víte o stroji úplný ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 jn , dík Kapa .. môžte LOCK potom :) Len som mal pocit , že mi to hralo "kedysi" hlasnejšie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Pokud uz ten JB mas, tak kdyz si upravis soubor RegionalVolumeLimits.plist v /System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/, tak by to melo hrat hlasiteji. Mam ten upravenej nekde v PC, ale nemuzu to najit. Tak ho zkus najit na googlu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Díky Galaxy , super ;) Aj keď väčšinou používam slúchatka :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkTemplar
Takže mi ako keby "z ničoho nič" prestal fungovať pravý reproduktor ..
Myslite že by to mohla byt soft chyba , že by to restore opravil ?
Dik za odpovede ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.