DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Takže mi ako keby "z ničoho nič" prestal fungovať pravý reproduktor .. Myslite že by to mohla byt soft chyba , že by to restore opravil ? Dik za odpovede .. Citovat
0 KapaCZ Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 A tý máš nákej levej? :D Odjakživa měl pouze jeden reprák a to druhé byl mikrofon! :D :D :D hlavně že když máte iphone jste borci, ale víte o stroji úplný ..... Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 jn , dík Kapa .. môžte LOCK potom :) Len som mal pocit , že mi to hralo "kedysi" hlasnejšie .. Citovat
0 Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Pokud uz ten JB mas, tak kdyz si upravis soubor RegionalVolumeLimits.plist v /System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/, tak by to melo hrat hlasiteji. Mam ten upravenej nekde v PC, ale nemuzu to najit. Tak ho zkus najit na googlu. :-) Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Díky Galaxy , super ;) Aj keď väčšinou používam slúchatka :D .. Citovat
Otázka
DarkTemplar
Takže mi ako keby "z ničoho nič" prestal fungovať pravý reproduktor ..
Myslite že by to mohla byt soft chyba , že by to restore opravil ?
Dik za odpovede ..
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.