Bohdy67 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Mám doma čiplé PSP s IR Sheel... U nekterych her se mi ale ted stava ze v jednom danem useku zamrznou... Bud nacitani vubec nenabehne nebo se to pri nem sekne....PSP se pak po chvilce uple vypne! Je to vzdy v jednom danem miste...Treba ted hraju TW PGA Tour 2010 a nedostanu se dal jak na devatou jamku...V NFS Undercover se mi nechce nacist zavod.....Nevite nekdo co s tim???:) Pripadne nejaky software, ktery by to mohl napravit....Ocenim kazdou radu, nebot takhle si nic nezahraju :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 mas 5.50GEN-D3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Špatná verze hry, fake karta, formát karty .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdy67 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Uff to ted prave presne nevim,ale tusim ze jo....chipoval mi to kamos tak se ho zkusim zeptat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdy67 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 No s tou kartou je to mozny, da se to nejak naformatovat? Nebo pomuze to?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 mozna by neuskodilo si udelat test karty zdaly je fake nobo není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdy67 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 nemam jak,ale uz sem si sefnul od kamose ze mi pujci novou kartu...urcite na ni nainstaluju ten 5.50GEN-D3 a zkusim to znovu...protoze neverim ze by to bylo hrama...ta karta je asi nejrealistictejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.