Davee Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ahoj, neznáte někdo nějakou dobrou hru ( dobrá grafika, fyzika atd ) něco jako nějaký rally pro psp? Nějakou bych chtěl, a shánim už dlouho... ;-) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 COLIN MC RAlly dIRT2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 no, niesom si istý či DIRT2 je dobrý príklad dobrej grafiky a fyziky.. ale jedna fakt dobrá rally hra na PSP existuje..nespomeniem si názov :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 motorstorm :D jinou dobrou neznám...právě proto se ptám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 sega rally revo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Tak podle meho nejlepsi rally na psp je WRC - fia world rally championship Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 nejlepší je COLIN MCRAE 2005+ s kamarádem to hrajemu už asi rok a půl a furt nás to baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Přesně tak... nejlepší je CMR2005+ Baví mě to už roky... Narozdíl od WRC které jsem neměl důvod podruhé hrát. Toto hraju pořád dokola a pořád mě to baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.