Davee Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Ahoj, neznáte někdo nějakou dobrou hru ( dobrá grafika, fyzika atd ) něco jako nějaký rally pro psp? Nějakou bych chtěl, a shánim už dlouho... ;-) Dík Citovat
Little Z Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 no, niesom si istý či DIRT2 je dobrý príklad dobrej grafiky a fyziky.. ale jedna fakt dobrá rally hra na PSP existuje..nespomeniem si názov :-/ Citovat
Davee Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 motorstorm :D jinou dobrou neznám...právě proto se ptám.. Citovat
Marvdark Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Tak podle meho nejlepsi rally na psp je WRC - fia world rally championship Citovat
kdyr Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 nejlepší je COLIN MCRAE 2005+ s kamarádem to hrajemu už asi rok a půl a furt nás to baví Citovat
Neo.... Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 Přesně tak... nejlepší je CMR2005+ Baví mě to už roky... Narozdíl od WRC které jsem neměl důvod podruhé hrát. Toto hraju pořád dokola a pořád mě to baví. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.