Sike Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Cago lidi :) Takze semi ted dostalo do ruky psp 2004 5.00 M33-3 to znamena ze by melo byt hacknute jeto tak? ISO hry jsem dal na koren karty do slozky ISO a v psp se neobjevuji co mam delat? poradte mi dekuju :) Citovat
0 Sreepeo Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Zdarec, určitě bych doporučoval ugradovat na aktuální GEN-D3 a pokud je máš ve složce ISO tak bys je vidět měl, musí být ve formátu ISO případně CSO:) Citovat
0 Sike Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 Jsou ve formatu CSO nektere v ISO a proste nejdou :D nechapu to proste se nezobrazej.. psp mi prislo takhle do ruky je teda flashle? Jdfe na gen d3 jit bez pandori? tu nemam moznost ted sehnat.. Citovat
0 Sreepeo Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 No určitě jde, musíš si s tím poradit, pomoc najdeš v tutoriálech, je to tam hezky vysvětleno, pokud máš firmware s koncovkou M33 tak máš flashlé PSP, pandora v tuto chvíli není třeba Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 daj si v Settings → system settings→ a format memory stick, alebo neičo také a to ti urobí všetky potrebné zložky.. a takisto by sa šikol novší CFW :) Citovat
Otázka
Sike
Cago lidi :) Takze semi ted dostalo do ruky psp 2004 5.00 M33-3 to znamena ze by melo byt hacknute jeto tak? ISO hry jsem dal na koren karty do slozky ISO a v psp se neobjevuji co mam delat? poradte mi dekuju :)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.