Sike Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Cago lidi :) Takze semi ted dostalo do ruky psp 2004 5.00 M33-3 to znamena ze by melo byt hacknute jeto tak? ISO hry jsem dal na koren karty do slozky ISO a v psp se neobjevuji co mam delat? poradte mi dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Zdarec, určitě bych doporučoval ugradovat na aktuální GEN-D3 a pokud je máš ve složce ISO tak bys je vidět měl, musí být ve formátu ISO případně CSO:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Jsou ve formatu CSO nektere v ISO a proste nejdou :D nechapu to proste se nezobrazej.. psp mi prislo takhle do ruky je teda flashle? Jdfe na gen d3 jit bez pandori? tu nemam moznost ted sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 No určitě jde, musíš si s tím poradit, pomoc najdeš v tutoriálech, je to tam hezky vysvětleno, pokud máš firmware s koncovkou M33 tak máš flashlé PSP, pandora v tuto chvíli není třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 daj si v Settings → system settings→ a format memory stick, alebo neičo také a to ti urobí všetky potrebné zložky.. a takisto by sa šikol novší CFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sike
Cago lidi :) Takze semi ted dostalo do ruky psp 2004 5.00 M33-3 to znamena ze by melo byt hacknute jeto tak? ISO hry jsem dal na koren karty do slozky ISO a v psp se neobjevuji co mam delat? poradte mi dekuju :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.