M0tion Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Chtěl bych se tu optat skušenějších: 1) Když koupím nový notebook, mám baterii taky 3x uplně vybít a nabít ? 2) Co prvního bych měl na notebooku zkontrolovat ? Vše díky za pomoc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 :?: Refresh .- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 nechci bejt hrubší ale na baterku bych se vysral, žádný postupy ti nezaručí, že zrovna tobě nějak extra vydrží do budoucna, já noťas pích do sítě a v té je prakticky pořád páč na baterku to moc dlouho stejně neudrží.. kontrolovat?? pokud tomu nechybí lcd nebo procesor tak to nech plavat případné nedostatky či závady ukáže čas od toho máš 2 letou záruku abys jí v případě potřeby uplatnil :-) šéfe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Diky moc za radu...na baterku se ptám z důvodu, že to bude Netbook Asus něco z řady Eee, který v testech po 20 nabitích držel v průměru něco kolem 10 hodin. Proto se ptám jestli není třeba baterku vybít a nabít jak se to třeba dělá u telefonů. Takže myslíš že se na to mám vykašlat a klidně to hned napíchnout na zdroj? Že to nic neovlivní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 No já mám Asus k50ab při svých parametrech vydrží na baterku tak lehce přes hoďku při malé zátěži tzn. surfing, filmy atd. takže já ho mám v síti pořád, baterku neřešim nic neni věčný ale toto pravidlo úplně vybít a nabít atp. jsem nikdy nedodržoval třeba u mobilu a už mi jede třetí řok pořád za dobře, takže já si porstě nemyslim že by to mělo výraznej vliv u EEE noťasu je výdrž i tak skvělá a nějáká ta minuta sem nebo tam to bych neřešil to spíš u noutů kde ta výdrž je slabší a je tam drahá každá minuta tam bych spíš zkoušel nějáké rytuály ale jak říkám já na to nevěřim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Tak díky moc, zejtra si pro něj jedu :D tak uvidíme eště nevim jak to s tou baterkou udělám, ale duležitý je že už bude doma. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 To úplné nabití a vybití platí jen u některých typech beterií které mají paměť tzn. že mají daný počet nabití a vybití (cca 1000x) a u některých je to jedno jestli to nabiješ třeba 20x denně, jen se to chce podívat co to máš za typ v notebuku za baterku a pak na net podíváš jak to s ní je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0tion
Chtěl bych se tu optat skušenějších:
1) Když koupím nový notebook, mám baterii taky 3x uplně vybít a nabít ?
2) Co prvního bych měl na notebooku zkontrolovat ?
Vše díky za pomoc ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.