kokotkeke Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Prosim o radu...kdyz chci na toto PSP nainstalovat CFW 3.90m33 nebo 4.01M33 a spustim to v PSP tak se mi obevi Unpacking...Done a Please Wait...a nic to nedela....nevite nekdo co s tim ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Nainstaluj tam přímo 5.00 M33-6 a potom přímo GEN-D3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 zkus restore default settings nebo recovery flasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Restore Default Settings uz jsem zkousel...Mam zkusenosti ze sveho psp Slim...takze uz neco ovladam.Strepeo:Ani 5.00 nejde....zase Unpacking...Done...Please Wait Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Tak to mě nic nenapadá, jedině reflash přes pandoru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 no dobra...dik za snahu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Tak určitě si počkej i na další názory, jsou tady zkušenější lidé:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokotkeke
Prosim o radu...kdyz chci na toto PSP nainstalovat CFW 3.90m33 nebo 4.01M33 a spustim to v PSP tak se mi obevi Unpacking...Done a Please Wait...a nic to nedela....nevite nekdo co s tim ? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.