DeAmOn11 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 STAHL SEM SI FIFU 10 NA psp a kdyz ji spustim,tak se mi vypne a ukaze se mi: "The game could not be started.(80020148) co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Co třeba začít tím,že budeš psát normálním písmem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeAmOn11 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 sak mame demokraciu ne? :D co je ti vubec do toho ty sasku jakym pisu pismem :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 lebo je to na .. btw aký máš fw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeAmOn11 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 nevim, kde to zjistim jaky mam fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeAmOn11
STAHL SEM SI FIFU 10 NA psp a kdyz ji spustim,tak se mi vypne a ukaze se mi: "The game could not be started.(80020148) co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.