suchac500 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 zdravim mate tu nekdo aion ? chtel bych ho vyzkouset ovsem mam tu takovej malej problem... dycky si stahnu launcher... a updatuju na aktualni verzi Aionu.. potom stahnu klient launcher a spustim... v tu chvili je vsechno fukncni ale vse se prepne do japonstiny... a kdyz tam chci nahrat anglictinu a nahradim ty dany soubory.. tak se hra nespusti ... nabehne cerna obrazovka a instalizion failed... je tu nekdo kdo by mi mohl poradit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Pokud nechceš hrát na placeným oficiálním serveru zkus jít sem a udělej to podle návodu na tomto serveru infiniteaion.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 diky, podle tohodle to zkousim... a prave ze jak mile spustim ten jejich launcher tak se mi vsehcno prepne do japonstiny.. a kdyz tam nahraju EN pack... tak se mi hra nespusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 vse funguje jak ma... ovsem japonsky.. jak mile nahraju ten en pack tak to zacne hazet todle.. tady je nahled.. edit takle to vypada po spusteni IAlauncheru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 1) imho tohle bude spíš korejština, než japonština (login by japonsky měl být ログイン) 2) stáhni si anglickou instalačku Aionu a nebudeš mít tyhle problémy. Já mám originálku a ta je normálně v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 uz vim cim to bylo ... hra sama o sobe byla anglicka ;) ... mel sem akorat evropskou verzi coz mi nedoslo ... ale uz je to ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.