Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Čau hosi nema tu nekdo zkusenost s LRG trikama, jak sou velky nwm jakou vzit velikost nechci aby mi bylo maly ale ani po kolena poradte pls :DJinak mám asi 170 cm a tlustej nejsem a vyžle taky ne :D díky :) Citovat
Lombax122 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Já nevim ty velikosti jsou relativně stejny:) Ja mam Lko a od nich beru taky Lka a v pohodě:) Citovat
Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Já nevim ty velikosti jsou relativně stejny:) Ja mam Lko a od nich beru taky Lka a v pohodě:) a jaky kupujes hadry hihopovy nebo normalni ? Citovat
GameEs Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 170cm? to bych bral Mko jestli teda nemáš nějak víc v pase :D Citovat
Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 170cm? to bych bral Mko jestli teda nemáš nějak víc v pase :D nemam taky chci vzzit Mko jenom kamos kerej ma skoro dva metry bere Sko no nechapu to :D tak jako abych to nemel po kolena ale tak asi vemu to Mko Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.