Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Čau hosi nema tu nekdo zkusenost s LRG trikama, jak sou velky nwm jakou vzit velikost nechci aby mi bylo maly ale ani po kolena poradte pls :DJinak mám asi 170 cm a tlustej nejsem a vyžle taky ne :D díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já nevim ty velikosti jsou relativně stejny:) Ja mam Lko a od nich beru taky Lka a v pohodě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já nevim ty velikosti jsou relativně stejny:) Ja mam Lko a od nich beru taky Lka a v pohodě:) a jaky kupujes hadry hihopovy nebo normalni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 170cm? to bych bral Mko jestli teda nemáš nějak víc v pase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 170cm? to bych bral Mko jestli teda nemáš nějak víc v pase :D nemam taky chci vzzit Mko jenom kamos kerej ma skoro dva metry bere Sko no nechapu to :D tak jako abych to nemel po kolena ale tak asi vemu to Mko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.