DeAmOn11 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 kdyz si stahnu obe dve hry, tak kdyz ji dam zapnout, tak se mi po chvili vypne a uklazese mi chyba: the game could not be started a v zavorce nejake cislo, nevite co by to mohlo byt? diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 napiš jaký máš cfw ale nejspíš by jsi měl updatovat na nejvyšší cfw 5.50 Gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeAmOn11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 no a kde najdu jake mam cfw? a kdyz to updatuju, tak pak si to nebudu moc flashovat ze? budu mit verzi 5.50 misto 5.03 a epudou mi hry nebo jak? napis pls dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 system settings->system info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Záleží jaké máš PSP:), napiš verzi PSP a verzi custom firrmwaru případně off. firmwaru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Psal že má 5.00 M33-6 tak nemůže mít novou desku, musí mít starší PSP, nikde nemůžu najít že by psal jakou má desku:) EDIT: omlouvám se za double post, mělo to být na jiné téma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates39 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 omlouvá mse za spam le mím taky takový problém...zapnu fifu 10 a objevý se mi černá obrazovka...a mám tenhle fimware 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 omlouvá mse za spam le mím taky takový problém...zapnu fifu 10 a objevý se mi černá obrazovka...a mám tenhle fimware 5.00 M33-6 Podle návodu na 5.50 GEN-D3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates39 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Podle návodu na 5.50 GEN-D3... pls odkaz.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Návod najdeš hned na úvodní stránce v tutoriálech označený jako důležitý, hledej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeAmOn11
kdyz si stahnu obe dve hry, tak kdyz ji dam zapnout, tak se mi po chvili vypne a uklazese mi chyba: the game could not be started a v zavorce nejake cislo, nevite co by to mohlo byt? diky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.