doommaster01 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Takhle jednou při hodině programování.... Náš hodný pan učitel rozdal testy.... Já se na to podíval a polohlasem sem řekl "OMG".... Panu učitel sluch dobře slouží :), a napomenul mě abych nevolal boží jméno nadarmo. Mě nenapadlo nic chytřejšího než si říct pro sebe "WTF", což asi také bylo slyšitelné. To je asi tak všechno, a teď to hlavní.... Em@il od pana učitele Mein lieber Viktor, ich weiß nicht was der Inhalt von deinem source code bedeuten soll, aber unter uns Freunde würde ich dir gerne etwas empfehlen: Wenn du willst, dass unsere Beziehung weiter freundlich bleiben soll, lass solche Blötzchen. Wir beide sind schon erwachsen, oder? Jetzt von anderer Seite an - in dieser Aufgabe war möglich insgesamt 20 Punkte zu erhalten. Du hast 0 Punkte erreicht und deswegen eine Note mit Wert 5 bekommen. Mit freundlichen Grüßen Podpis.... PS: Pokud tak budes cinit dal, asi si moc nepokecame Nemam rad, dokonce bych rekl, ze nesnasim socialni nadrazenost propagovanou formou anglickych vyrazu a vet o jejichz obsahu, jak genealogickem tak morfoligickem, ma jejich recnik jen minimalni poneti. Cili kdyz ty na me anglicky, ja na tebe nemecky. Teď bych poprosil nějakého zdatného němčináře o doslovný překlad, nechci translator :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 je tam neco vtom smyslu nedelej bordel jinak nebudeme nadale pratele oba jsme dospeli nebo co a pak ze ste pisemky bylo max bodu 20 a ty si mel 0 a proto mas brat na vedomi hodnoceni 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Němčinu mám teprve 2 roky, něco sem si přeložil ale na něco nestačím.... Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.