doommaster01 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Takhle jednou při hodině programování.... Náš hodný pan učitel rozdal testy.... Já se na to podíval a polohlasem sem řekl "OMG".... Panu učitel sluch dobře slouží :), a napomenul mě abych nevolal boží jméno nadarmo. Mě nenapadlo nic chytřejšího než si říct pro sebe "WTF", což asi také bylo slyšitelné. To je asi tak všechno, a teď to hlavní.... Em@il od pana učitele Mein lieber Viktor, ich weiß nicht was der Inhalt von deinem source code bedeuten soll, aber unter uns Freunde würde ich dir gerne etwas empfehlen: Wenn du willst, dass unsere Beziehung weiter freundlich bleiben soll, lass solche Blötzchen. Wir beide sind schon erwachsen, oder? Jetzt von anderer Seite an - in dieser Aufgabe war möglich insgesamt 20 Punkte zu erhalten. Du hast 0 Punkte erreicht und deswegen eine Note mit Wert 5 bekommen. Mit freundlichen Grüßen Podpis.... PS: Pokud tak budes cinit dal, asi si moc nepokecame Nemam rad, dokonce bych rekl, ze nesnasim socialni nadrazenost propagovanou formou anglickych vyrazu a vet o jejichz obsahu, jak genealogickem tak morfoligickem, ma jejich recnik jen minimalni poneti. Cili kdyz ty na me anglicky, ja na tebe nemecky. Teď bych poprosil nějakého zdatného němčináře o doslovný překlad, nechci translator :) Citovat
skresa Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 je tam neco vtom smyslu nedelej bordel jinak nebudeme nadale pratele oba jsme dospeli nebo co a pak ze ste pisemky bylo max bodu 20 a ty si mel 0 a proto mas brat na vedomi hodnoceni 5 :D Citovat
doommaster01 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Němčinu mám teprve 2 roky, něco sem si přeložil ale na něco nestačím.... Díky :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.