KOSScz Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Čau stahoval jsem GTA SA přes torrent a mam po dostahováno 100% alespon mi to tam ukazuje ale když chcu otevřít ořes deamon toold tak to nejde totevřít a u toho souboru mi to píše nedokončene stahováni nevite co stím?? PLS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Tak co jako?? to nikod neví nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Co to znamená???Že to máš prostě blbě stažený a chybí ti tam nějaká část.Stává se,že to ten torrent třeba ani nevidí.... prostě si to stáhni znova... (a nebo jestli nemáš nějakou blbou příponu a nebo jestli jsi nestáhnul fake) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 skus napsat v jakem je to formátu.. EDIT// pokud iso nebo cso tak to skus otevrit pres alkohola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 omlouvam se za dual-post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 no už se mi to konečně stáhlo. měl jsem to v ISO a instaloval přes deamon tools protože na W7 alkohol nejede :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.