tomahawk Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Pro vsechny priznivce MW2. nabizim volne sloty pro stazeni STIMULUS PACKAGE a to jak pro EU veze disku MW2 tak i pro US verze disku MW2. nejdrive si zjistete jakou verzi mate. US nebo EU!!! viz. Stimulus Package pro (EU)... 80,- vyprodano!!! BLES-00683 BLES-00684 BLES-00685 BLES-00686 BLES-00687 BLES-00690 BLES-00691 Stimulus Package pro(US)... 80,- piste PM, nebo mail larimme@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Zdravím, pro Asijskou verzi hry STIMULUS PACKAGE sehnat nemůžeš?? Mám na disku BLKS 20159 a jsem nějak bezradnej, kde bych to mohl stáhnout - mám samozřejmě jen evropský PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 cece tak to netusim... ja si to koupil na US a pak jsem zjistil ze to nejde... tak jsem musel koupit jeste na EU.... jak je to s asijskou netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 refresh..... Vsechny sloty pro EU jsou jiz obsazeny.... pro US verzi jsou stale volne tri sloty... takze kdo si hru koupil v USA, nebo si ji privezl, tak se staci ozvat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.