F4RR3LLcz Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 dostahoval jsem Avatara v HD, ale omylem jsem ho vymazal zpusobem Shift + delete. Takze neni v kosi a vymazal se. Je nejaka sance to vratit zpet????? prosim, pomozte:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Zkus to obnovit přes tenhle program http://www.piriform.com/recuva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F4RR3LLcz Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 nemuze to najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 tak to holt stáhni znovu a pro příště uveď do názvu příspěvku heslovitě o jaký problém jde kdyby tu každý psal pomoc tak se tu v tom nikdo nevyzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
F4RR3LLcz
dostahoval jsem Avatara v HD, ale omylem jsem ho vymazal zpusobem Shift + delete. Takze neni v kosi a vymazal se. Je nejaka sance to vratit zpet????? prosim, pomozte:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.