JodiBB Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Zdravim, Dnes mi doslo moje prvni psp 3004. Nemam jeste kartu a tak sem to skoumal jen zbezne a narazil som na jednu vec. A to Nesvitici hold dioda. V manualu je napsane ze by se mala po "zaholdovani" rozsvitit zluta dioda. Mne se nerozsviti nic. Hold ale funguje. Je to chyba v PSP nebo v manualu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Hold nesviti, je to jen zluta barva na plastu, ktery vyjede, kdyz hybnes vypinacem do polohy hold... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JodiBB Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Diky. Sem rad ze nemusi hned na reklamaci. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JodiBB
Zdravim,
Dnes mi doslo moje prvni psp 3004.
Nemam jeste kartu a tak sem to skoumal jen zbezne a narazil som na jednu vec. A to Nesvitici hold dioda.
V manualu je napsane ze by se mala po "zaholdovani" rozsvitit zluta dioda.
Mne se nerozsviti nic. Hold ale funguje.
Je to chyba v PSP nebo v manualu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.