RaNkeR2 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Zdravím, chci se zeptat, nemůže se mi něco stát, když mám zaplé cxmb, pluginy, Gen na svoji 2GB kartě a vyměnil bych ji za svoji 16gb(Mam tam stejny obsah jako v te 2gb). Nevadí to ? A nebo musim vypnout gen. Dik za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Ničemu to nevadí, akorát kdybys zapisoval něco na kartu tak může dojít ke ztrátě dat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Oki dik, ted si jedu pro tu 16ku. Tak snad se nic nestane :) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Pokud máš full flash, tak to nevadí. U GEN-C se mi občas stávalo, ze pokud jsem to za chodu vyměnil, tak se mi psp restartovalo a musel jsem znova nahazovat chickhena... Takze u GEN-C doporučuju pred výměnou paměťovky hodit psp do sleepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Zdravím, chci se zeptat, nemůže se mi něco stát, když mám zaplé cxmb, pluginy, Gen na svoji 2GB kartě a vyměnil bych ji za svoji 16gb(Mam tam stejny obsah jako v te 2gb). Nevadí to ? A nebo musim vypnout gen. Dik za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.