RaNkeR2 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Zdravím, chci se zeptat, nemůže se mi něco stát, když mám zaplé cxmb, pluginy, Gen na svoji 2GB kartě a vyměnil bych ji za svoji 16gb(Mam tam stejny obsah jako v te 2gb). Nevadí to ? A nebo musim vypnout gen. Dik za odpověd. Citovat
0 Sreepeo Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Ničemu to nevadí, akorát kdybys zapisoval něco na kartu tak může dojít ke ztrátě dat:) Citovat
0 RaNkeR2 Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Oki dik, ted si jedu pro tu 16ku. Tak snad se nic nestane :) Dik Citovat
0 patdevast Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Pokud máš full flash, tak to nevadí. U GEN-C se mi občas stávalo, ze pokud jsem to za chodu vyměnil, tak se mi psp restartovalo a musel jsem znova nahazovat chickhena... Takze u GEN-C doporučuju pred výměnou paměťovky hodit psp do sleepu Citovat
Otázka
RaNkeR2
Zdravím, chci se zeptat, nemůže se mi něco stát, když mám zaplé cxmb, pluginy, Gen na svoji 2GB kartě a vyměnil bych ji za svoji 16gb(Mam tam stejny obsah jako v te 2gb). Nevadí to ? A nebo musim vypnout gen. Dik za odpověd.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.