tomi007 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Ahoj všichni, Z ničeho nic se mi začal po 20 vteřinach rožínat displej a po 5 vteřinach zase zhasne a pořát dokola.Restore jsem zkoušel ale nepomohlo:cry:.Moc prosím o jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 restore pred dfu, pokud nepomuze restore a nech stahnout fw 3.1.3 pokud se to spravi je pak na tobe co dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomi007 Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Restore v DFU jsem dělal protože jsem v iphonu ve snaze to spravi dal základní nastavení s tím že mi to všechno vymaže ale zustalo to viset na jablíčku a tím jsem se dostal z FW 3.1.2 na 3.1.3 ale mam 3g takže v pohodě.Až na to že vubec nic nepomohlo což nějak nechapu:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Restore v DFU jsem dělal protože jsem v iphonu ve snaze to spravi dal základní nastavení s tím že mi to všechno vymaže ale zustalo to viset na jablíčku a tím jsem se dostal z FW 3.1.2 na 3.1.3 ale mam 3g takže v pohodě.Až na to že vubec nic nepomohlo což nějak nechapu:ziped: pokud neni problem v fw je v haji hw.... neobnovoval si ze zalohy? po restore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomi007 Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Ne mam to uplně prázdný, nedělá to jen když je to v USB nebo nabíječse sítové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Byt tebou, tak ho dam na reklamaci (pokud ho jeste v zaruce mas). Jestli ne a vyznas se v tom, tak se podivej dovnitr, jestli je tam vse ok. Me napada, jestli neni neco s baterii - kdyz ti to jde jen na nabijecce. A kdyz se v tom nevyznas, tak servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Byt tebou, tak ho dam na reklamaci (pokud ho jeste v zaruce mas). Jestli ne a vyznas se v tom, tak se podivej dovnitr, jestli je tam vse ok. Me napada, jestli neni neco s baterii - kdyz ti to jde jen na nabijecce. A kdyz se v tom nevyznas, tak servis. myslim ze u iphona je konektor pichlej primo na baterii, takze pokud se nabiji jde energie do baterie a z ty pres + a - a dat. kabel do iphona. pokud to tak je, tak s baterii by nic byt nemelo... ale muzu se mylit je to jen domnenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 jo jo tohle znam u meho 3Gcka to taky delalo ale potom to prestalo po nekolika vypnutich.Nebyl nahodou v kontaktu s vodou?Jo jestli ti pri vypnuti zase sam od sebe zapne tak to mas zoxidovane ;) a chtelo by to dat na servis jak to rekli prede mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomi007 Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 JJ,dal jsem ho do servisu řikali že asi nějakej zkrat na touch screenu nebo něco tak. Takže čekám.pak napíšu co s tím bylo.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Nemel jsi tak unahlene posilat.No jestli te to nic nestalo tak nic nerikam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomi007
Ahoj všichni,
Z ničeho nic se mi začal po 20 vteřinach rožínat displej a po 5 vteřinach zase zhasne a pořát dokola.Restore jsem zkoušel ale nepomohlo:cry:.Moc prosím o jakoukoli radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.