Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

samovolné zapínání displeje

tomi007

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Restore v DFU jsem dělal protože jsem v iphonu ve snaze to spravi dal základní nastavení

s tím že mi to všechno vymaže ale zustalo to viset na jablíčku a tím jsem se dostal z FW 3.1.2 na 3.1.3 ale mam 3g takže v pohodě.Až na to že vubec nic nepomohlo což nějak nechapu:ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Restore v DFU jsem dělal protože jsem v iphonu ve snaze to spravi dal základní nastavení

s tím že mi to všechno vymaže ale zustalo to viset na jablíčku a tím jsem se dostal z FW 3.1.2 na 3.1.3 ale mam 3g takže v pohodě.Až na to že vubec nic nepomohlo což nějak nechapu:ziped:

pokud neni problem v fw je v haji hw.... neobnovoval si ze zalohy? po restore?

Odkaz ke komentáři

• 0

Byt tebou, tak ho dam na reklamaci (pokud ho jeste v zaruce mas). Jestli ne a vyznas se v tom, tak se podivej dovnitr, jestli je tam vse ok. Me napada, jestli neni neco s baterii - kdyz ti to jde jen na nabijecce. A kdyz se v tom nevyznas, tak servis.

Odkaz ke komentáři

• 0
Byt tebou, tak ho dam na reklamaci (pokud ho jeste v zaruce mas). Jestli ne a vyznas se v tom, tak se podivej dovnitr, jestli je tam vse ok. Me napada, jestli neni neco s baterii - kdyz ti to jde jen na nabijecce. A kdyz se v tom nevyznas, tak servis.

myslim ze u iphona je konektor pichlej primo na baterii, takze pokud se nabiji jde energie do baterie a z ty pres + a - a dat. kabel do iphona. pokud to tak je, tak s baterii by nic byt nemelo... ale muzu se mylit je to jen domnenka

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu