carlosac Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 plánuji udělat downgrade z 3.50 na 1.50 ale jak čtu návod tak zjišťuji že tam není napsáno kdy tam dát ten 3.50 HEN můžete mi pls poct díky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 ja myslim ze ten hen je jenom ze nebudes delat down ale v nastaveni budes mit 3.50 HEN a budes moct spoustet homebrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 plánuji udělat downgrade z 3.50 na 1.50 ale jak čtu návod tak zjišťuji že tam není napsáno kdy tam dát ten 3.50 HEN můžete mi pls poct díky moc za rady Hen tam dávat nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Na kartu? predtim ;) nez cokoliv udelas.. (Sezenes Lumines,stahnes hodis na kartu nastavis atd ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
carlosac
plánuji udělat downgrade z 3.50 na 1.50 ale jak čtu návod tak zjišťuji že tam není napsáno kdy tam dát ten 3.50 HEN můžete mi pls poct díky moc za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts