kure221 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 nazdárek lidi, mam Gta San andreas (origo) a když nějakou dobu hraju tak mi třeba přestani jít myš, musim dát Esc (jít do menu) pak se zase vrátit a jde to, jenomže pak jss mi to po chvilce stane zase tak jdu zase do menu, ale v tom nereaguje už vůbec nic to už potom pomáhá jedině restartovat počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Taky se mi to stává...Je to prostě nějakej bug,kterej (patch jsem nezkoušel) asi stejně neopraví..... zkoušel jsi to normálně vypnout v správci aplikací?Aby jsi to nemusel restartovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 jj zkoušel, pořád to ale blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Možná že už jsem na to přišel stačí si stáhnou crack, zatim co ho tam mam tak se mi to seklo daleko méněkrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.