Davee Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Zdravím, když jsem si chtěl s kámošem zahrát MP GT, on založil "garáž" a já ji tam neviděl, je to normální, když já mám ISO a on UMD ORIG. že to nejde? Předem dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Řekl bych že tvoje ISO bude US verze a jeho UMD EUR verze, příp. naopak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Jo, aha, dík takže tím, že mám iso to není ;-) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Ne,není...Stačí stejnej region a půjde vám to(osobní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.