Salazar Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Čau vlastním WD My Book 1 TB externí disk kterej je napájenej pomocí ele. adaptéru , ale ten se mi trošku rozpad pod rukama :cheesygrin: tak se chci zeptat jestli se dá koupit a kde a jestli bymi někdo nepomohl vybrat ten správnej :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 našel jsem na stránkách wd originální adaptér: http://store.westerndigital.com/store/wdus/en_US/DisplayAccesoryProductDetailsPage/productID.108411100/categoryID.13096000/parid.13092600/catid.13096000 ale se zasílaním do česka opravdu nevím jak to je jinak jak se ti rozpad pls? (abych vedel na co si mam u tohohle adapteru davat pozor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Čau vlastním WD My Book 1 TB externí disk kterej je napájenej pomocí ele. adaptéru , ale ten se mi trošku rozpad pod rukama :cheesygrin: tak se chci zeptat jestli se dá koupit a kde a jestli bymi někdo nepomohl vybrat ten správnej :)
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.