David007 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 Nazdárek lidičky chci se zeptat mám problém s mechanikou, poslední dobou mi nějak špatně bere DVD, musím ho několikrát vysunout a pak zase zasunout a až třeba na desátý pokus se chytne. Co radíte dá se to nějak vyčistit nebo je mechanika v pr..li. DVD používám Verbatim DVD+R DL. Citovat
0 Dlaha Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 nevíš co máš za mechaniku? Já měl stejnej problém, mám BenQ a našel jsem na internetu návody, jak zesílit účinnost laseru, ale to se nepovedlo (i když spousta lidí si to pochvalovala), tak jsem si objednal za pár korun přes eBay novej laser, vyměnil a teď mám konzoli jako novou :) Fakt mě to stálo asi 150Kč i s poštovným, takže skoro zadara Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 otři laser vatickou do uci napr ja to udelal a stacilo to (OPATRNE) Citovat
0 alesek__ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 zkus originalni hru zda to neni vypalovanou hrou Citovat
0 David007 Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 otři laser vatickou do uci napr ja to udelal a stacilo to (OPATRNE) A jak se na ten laser dostanu nevím jak se xko rozdělává. Je tu někde nějakej návod? Citovat
Otázka
David007
Nazdárek lidičky chci se zeptat mám problém s mechanikou, poslední dobou mi nějak špatně bere DVD, musím ho několikrát vysunout a pak zase zasunout a až třeba na desátý pokus se chytne. Co radíte dá se to nějak vyčistit nebo je mechanika v pr..li.
DVD používám Verbatim DVD+R DL.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.