Erniee96 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 jaka je nejvyssi zivotnost psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 podle zacházení... je kravina napsat kolik let. Kdyz se o nej budes starat, cistit ho, neházet s nim tak ti vydrží do doby než ho prodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Máca Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Kámoš má PSP Fat, koupil ho měsíc po tom co se tu začalo prodávat takže ho má už 5 let a funguje bez problémů. Já mám PSP Slim mám ho skoro 2 roky a funguje taky bez sebemenšího problému. Takže bych řekl že PSPéčka jsou docela spolehlivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 ja ho mam taky 5 let :D..a kde jste nekdo kupoval sroubovak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Mám slima tak dva roky a něco... Dřív jsem s nim i házel a mlátil (byl jsem ještě malej a blbej :D)... A v pohodě... Taky byl Xkrát rozebranej a vše taky OK... Akorát jsem před nedávnem měnil zapínací modul jinak fakt nic... edit: Erniee96: v klasickým železářstvý... Když tak PM a klidně ti ho pošlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 To se takto nedá říci, záleží jak s ním zacházíš, já mám svoje FAT už šest let a vše funguje jak má:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 pokud se k němu budeš chovat s "úctou" tak vydrží hafo let, já mám už 5. a všechny co jsem měl jsem koupil s nějakou vadou a všechny vady byly způsobeny uživáním, praskly displeje, oxidace a pod. Tím mířím k tomu že pokud si ho nepoškodíš sám, tak tě přežije :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Krásnej topic ... nevíš co nudou ? :blink: Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
jaka je nejvyssi zivotnost psp ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts