dvbman Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Ahoj. Jen se chci zeptat, jestli se dá nějakým způsobem do her Lips, RockBand, Guitar hero atd. přidávat vlastní, resp. jiné další skladby - ale OFFLINE. Nechci riskovat žádné připojování na Live atd. Prostě tam přes USB nebo FTP nacpat další songy, jde to ? Ještě nevím, proč mi RockBand2 nedetekuje WIFI mikrofony od Lips ? Dopředu díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Hej neříkejte, že tady nikdo nepaříte ROCK BAND a spol. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tak do LIPS muzes nahrat svoje pisnicky, ale bohuzel tak nebude ten doprovodnej text. Bude tam ciste hrat jen hudba, myslim ze hlas zpevaka se da ztlumit pomoci LT a RT. Rock Band jsem nehra takze ti nereknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Hoooj, díky za info. A jak to tam mám dohrát ? Mám nahrát MP3 nebo dokonce WMV video na USB flash a pak kde je nějaká volba, jak to tam naimportuju ? Hlasitost odzkouším, to mi taky vadí, že "interpret" nejde vůbec slyšet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 No musis si to hodit na flasku, doporucoval bych mp3 a pak flasku pichnes do xka a ve hre ted ale presne nevim kde musis dat import vlastni hudby. Ale ted ti nereknu kde to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.