FwR7 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Zdravím, mám dvě PSP Slim 2004 s FW 4.01 a shánim někoho z Prahy, kdo by mi ho flashnul. Je tu pls někdo takový? Další podrobnosti se dohodneme :psp: - sry jestli jsem zvolil špatné téma či je tento příspěvek považován za spam - PSP nejsou má, jsem jen prostředník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Praha 4 Modřany. Flashuju zadarmo samozřejmě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FwR7 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Kolik už si toho flashnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 4.01 zvládneš flashnout sám. Stačí Ti alespoň 64mb paměťovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FwR7 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Jelikož ty PSP nejsou má a jejich majitelé se bojí si je flashnou sami, protože si myslí, že si tam něco poserou a chtějí, aby to udělal někdo, kdo to určitě umí, takže já to neflashnu. Ty myslíš pomocí ChickHEN a CWFEnabler? Mě bylo řečeno, že půjdo i pomocí pandory, je to možné nebo jen pomocí těch programů? Je tu tedy pls někdo, kdo by ten flash udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 --> Soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Mam za sebou asi tak 50+ flashů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.