marekgengel111 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Mám takový problém v emailu na ip mi se přestali zobrazovat nové zpravy. poslední zprávu mám z 18.4.2010 a proste nové emaili co mi přijdou např. Dnes tak se mi tam proste nezobrazí. Nevíte někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Mas dobre zadany heslo? Ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 tak kdyby sem měl špatně heslo nebo účet tak by se mi nenačetlo vubec nic. tak nevis co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ale ty stary zpravy ti tam zustanou.. ;-) A co mas za mail? Gmail? Seznam? Muze byt spatne nastaveny pripojovani k serverum. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 mam seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Tak se podivej, jestli mas vse nastavene spravne, podle tohoto - http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=2859 Jinak to bude asi chyba nekde u seznamu. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Mám takový problém v emailu na ip mi se přestali zobrazovat nové zpravy. poslední zprávu mám z 18.4.2010 a proste nové emaili co mi přijdou např. Dnes tak se mi tam proste nezobrazí. Nevíte někdo co s tím? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.