FwR7 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Zdravím, mám tohoto Crashe předělanýho pro PSP/PS3 a vždycky se mi po pár minutách sekne. Dělám i to i Crash Bandicoot 2, ale třeba takový MoH: Underground mi to nedělá. Pls poraďte co s tim, thx :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holymace Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Pokud mas CFW tak si nahraj POPSLoader a poustej to pres pops 3.40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FwR7 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Neni to pro jen PSX hry? Tohle je přeci z oficiálních stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holymace Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 No ja osebne mam z PSN store FF7 kdyz to natahnu z PS3 na PSP tak to udela standart eBoot PSP/Game/FF7 asi by to melo jit i normal kdyz je to ofic ale uplne stejnej problem ma crash 2 i neofic kdyz nejede pres pops tak nevim no ale jestly ma CFW tak neni problem to zkusit nic zato neda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FwR7 Odesláno Květen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Ten posploader je program nebo plugin? Můžu ho spustit když používám CFWEanabler a MHUspeed3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 vymaz Crashe z PSP a hod ho tam z5,pri prvnim spusteni se te to na neco zepta dej Original from flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.