Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Swap magic a sekunďák =D

Hrubeec

Recommended Posts

Čau mám takovej malej kuriozní problém:)

Neptej te se jak ae kámoš mi místo toho aby dotáhl záslepky na Swap Magic rozebral moji milovanou starou PS2 (Slim) a zakápl ty dva prťavé spínače na zjištění otevření dvířek sekundovým lepidlem! Nevím co od toho čekal ae po zákroku ps2 sice funguje ae stále si myslí že má otevřeno. Dá se stím ještě něco udělat nebo ho můžu rovnou vyhodit???

Napadli mě jen dva způsoby:

1.Dá se sehnat něaké rozpouštědlo které rozpustí jen sekundák ae nepoškodí desku?

2.Z toho spínače vedou dva kontakty, měl jste ho někdo už rozebranej? když jsou dvířka zavřená je spínač sepnutý nebo rozpojený? Dal by se odpájet mikropájkou a kontakty spojit drátkem?

Nebo máte někdo něaký jiný nápad?:D Nejlepší by bylo kdyby se našel něakej šikula ktery bydlí poblíž Olomouce,Přerova nebo Zlína a zkusil se na to podívat:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu