skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahoj, chci se zeptat jak připojit pc k xboxu aby mi šlo xbox live, mám kabel, a shledl jsem snad 100 návodu z netu ale nikdi mi to nešlo, pls nevíte někdo jak to mám udělat ? Mám windovs vista. A mám laptop, a net v laptopu je na wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Použij funkci přemostění připojení k místní síti. pokud tedy nemáš edici starter vista: Síťové přemostění. Pokud máte počítač se systémem Windows Vista Starter, není možné vytvořit síťový most a propojit tak dvě nebo více sítí. Počítač se systémem Windows Vista Starter však může komunikovat s počítači v jiné síti, pokud byl síťový most vytvořen v jiném počítači. http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Create-a-network-bridge tady máš video, přepni si ho do nejvyššího rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Neznáš nějakej video návod kterej bych pochopil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Update, přiloženo video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Bomba funguje, seš borec, hele já jsem si stahl nějaký písničky do guitar jera a pak jsem koukal na mapy do cod:mw1 a nza g(ečka) to nejde koupit jakto ? Sou tam nějaky windows body nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, chci se zeptat jak připojit pc k xboxu aby mi šlo xbox live, mám kabel, a shledl jsem snad 100 návodu z netu ale nikdi mi to nešlo, pls nevíte někdo jak to mám udělat ? Mám windovs vista. A mám laptop, a net v laptopu je na wifi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.