NintendoDS Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Zdarec lidi nemůže mi někdo vysvtlit proč mi u většin her u esr patcher.exe hodí chybu "No UDF Description" pls poraďte THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NintendoDS Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 ok už vim čim to je ale jak mám překonvertovat správně cd na dvd ? v mc mi to sice napíš PS2DVDGAME když to překonvertuju v neru ale pak to zčerná a už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 párkrát jsem to už dělal ,,,, potřebuješ k tomu 4 programy , podívej se na youtube ps2 cd to dvd tam máš pár návodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Existuje na to návod s obrázkama v angličtine na psx-scene.com: http://psx-scene.com/forums/f164/%5Btutorial%5D-converting-cd-games-dvd-esr-use-58489/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.