KOSScz Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahojki mám otázku. Mam antivirus avast a nevím jak mám dát kontrolu celeho disku ad to je co nejrichlejší. A za jak dlouho by to asi mohlo bít. můžete mí porasit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahojki mám otázku. Mam antivirus avast a nevím jak mám dát kontrolu celeho disku ad to je co nejrichlejší. A za jak dlouho by to asi mohlo bít. můžete mí porasit? zalezi na velikosti a zaplneni tveho hadru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 notak hardisk mám 320 gb a ted tam mám volne asi 188 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 A somzrejme taky na výkonu tvého PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 no tak já mam procesor pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz ram 2gb 65bitový operačný sistem win7 tak co už mi řeknete jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Myslím si, že kompletni test by trval tak 10hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Určitě to neni nic rychlého, nejlépe udělat přes noc - výkon, zaplněnost disku etc. Bude tam možnost něco jako scan disk c/d nebo podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 nejdřív by to chtělo máknout na češtině, pak stáhnout nod32 trial 64 bit, a udělat to přes noc... co ty na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 jo jo to by šlo. a nemate odkaz na ten nod 32? a návod jak ho nainstalovat a používat? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 googl by jsi mohl umět použít :roll:, http://www.google.com/search?query=nod32+free+64bit&from=opera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 ok dík. a nepotřebuji to platit že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahojki mám otázku. Mam antivirus avast a nevím jak mám dát kontrolu celeho disku ad to je co nejrichlejší. A za jak dlouho by to asi mohlo bít. můžete mí porasit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.