Filip12 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Nejspíš jsem přepoloval napětí u vstupu do PSP, a tedka už nejde nabít. Na zakladní desce jsem našel zničenou součástku, kvůli které to nejspíš nejde nabít. Co by se stalo kdybych jí přemostil? Zničilo se celý PSP. Nebo bych pouze ztratil ochranu proti přepolování a jelo to dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 pokud tou součástkou myslíš pojistku, můžeš ji přemostit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip12 Odesláno Květen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Myslim že na ní bylo napsáno tb. Tak snad to bude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip12 Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tak jsem jí přemostil a funguje!! Ale ještě jsem se chtěl zeptat, jestli má cenu schánět náhradní pojistku nebo to nemá cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ne nech to přemostěny, bohatě to stačí akorát si dávět větší bacha abys to zase někde nezkatnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filip12
Nejspíš jsem přepoloval napětí u vstupu do PSP, a tedka už nejde nabít.
Na zakladní desce jsem našel zničenou součástku, kvůli které to nejspíš nejde nabít. Co by se stalo kdybych jí přemostil?
Zničilo se celý PSP. Nebo bych pouze ztratil ochranu proti přepolování a jelo to dál?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.