Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP - jede bez obrazu a zvuku

hanysL

Otázka

Mam psp 2004 s deskou TA-085 a z niceho nic mi pri zapnuti sviti jen ta zelena ledka a zhasne az dele podrzim power... pri strceni pandora baterky se jen rosviti ta ledka nevite co s tim muze byt ?? pojistka od displaye tam neni je premostena ... tak nevim kde je problem ... dekuju za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Kdyby byl rozbitej jen LCD, tak by PSP jelo jinak normálně (např. by se vypnulo jen krátkým stiskem tlačítka, kontrolovalo by flashku, slyšel bys zvuky).

Imho by displej měl bejt v pohodě (kdyby bylo K.O podsvícení, tak na LCD obraz uvidíš, akorát nepodsvícenej ... a samotný LCD se zničí asi jen fyzickým poškozením, který bys taky viděl).

Odkaz ke komentáři

• 0

Před nějakým časem jsem tu desku sháněl a je to fakt obtížný (musíš narazit na člověka, kterýmu se zrovna rozbil LCD a prodává PSP na díly ... a pak to stojí cca. 500-1000). Myslim, že teď tu na fóru zrovna jeden člověk byl (s rozbitým LCD u PSP 2004).

No a jestli si troufneš, tak můžeš zkusit (když už budeš plánovat tu desku vyhodit, protože tímhle jí můžeš taky docela lehce zničit... :) ) todle:

(já jsem to na své desce - někdy se zapínala v pohodě a jindy dělala to, co tobě - zkoušel a tudle chybu to odstranilo) .-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám problém .... koupil jsem si psp 3000 dal jsem si tam chikenhen 2 mesice to slo v pohodě ale pak se mi psp-čko vyplo a už nejde zapnout ....kdyz ho zapnu svítí asi 20 sekund zelena dioda ale pak zhasne obrazovka je stále černá .... tak nevím... díky za odpověd

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu