Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp 3000 bez obrazu bez zvuku jen cca 20 sekund svítí zelená dioda a pak zhasne


>>SmoG<<

Otázka

Mám problém .... koupil jsem si psp 3000 dal jsem si tam chikenhen 2 mesice to slo v pohodě ale pak se mi psp-čko vyplo a už nejde zapnout ....kdyz ho zapnu svítí asi 20 sekund zelena dioda ale pak zhasne obrazovka je stále černá .... tak nevím... díky za odpověd:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak není to až tak úplně rozbité, ale pokud nahráváš cfw a nedokončíš akci tak se to může stát, nebo pokud si PSP řekne že provádíš nějaké protizákonné operace tak může toto vzniknout, ale je to velice těžko definovatelné, každopádně sis hrál pouze s dočasnou pamětí, takže brick nastat neměl, nevím jak se ti to podařilo:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
pokud nahráváš cfw a nedokončíš akci tak se to může stát, nebo pokud si PSP řekne že provádíš nějaké protizákonné operace tak může toto vzniknout, ale je to velice těžko definovatelné

Imho je to velice jednoduše definovatelné. :-)

PSP se prostě nerozběhne (buď z toho důvodu, že se poškodil hardware, nebo software při flashování hlavní paměti). Když poškodíš software, tak ho můžeš znova nahrát přes servisní baterii (která zavádí systém z karty místo z paměťi PSPčka). Když poškodíš hardware, tak je todle k ničemu, protože funkční hardware z MMC nenačteš. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

S tim bych nesouhlasil, brick je spíš jenom poškození firmwaru, což způsobí, že PSP je nefunkční ... pokud řekneš, že máš brick, každýho napadne softwarová chyba. V opačnym případě by brick mohlo být cokoli, co způsobí, že PSP je nefunkční a v tom případě by to nějak postrádalo smysl :).

Aby to nebylo OT, tak se zeptám ... používal jsi nějaké pluginy? Pokud ano, jaké? Mohl jsi použít nějaký co zasahuje do flash paměti a jestli máš PSP 3000, způsobilo by to brick.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Přesně tak je to pouze softwarová chyba, o hardware se v žádném případně nejedná, a brick můžeš způsobit více případy, proto říkám že to není jednodušše definovatelné:)

Pandora je servisní baterie, která nabootuje do servisního menu pomocí magic memory stick, jenom o kartu nejde:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak to musi byt jemo softwarová chyba protoze pri chickenhenu se nic s hardwarem nedelá ..... a takže tam musim nahrat nak novej firmware ?? nebo co ?? dyštak muj skype je frikulin97 ...tak si mě nekdo přidejte at to mužu s vama probrat co a jak ... dííky za odpovědi :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu