Warsleen Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 =) Zdar lidi ... před asi měsícem mě napadlo že bych mohl založit klan na Cod6 .... Všechno podrobně popsané máte na mojí stránce...Která je (zato se omlouvám) prozatím taková testovací protože je to moje první dělaná v HTML kodu...,ale časem bude cool =) prozatím jsme v klanu dva dobří hráči a s tím dobří to myslím vážně =) Hledám lidi , kteří už o Ps3 klanu přemýšleli jestli jsi to právě ty , tak mi napiš sem k tématu nebo na :arrow: ICQ : 626-831-639 Stránka Klanu : WWW.UNITED-POWER.CZECHIAN.NET PS: na webu si jistě všimnete že chybí háčky nad písmeny... je to proto , protože mi editor nechtěl přijmout font Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Asi bych to klidně zkusil, bylo by fajn hrát s někym o kom vim, že nebude používat danger close scav a noobtube:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warsleen Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Super =) tak si mě přidej na ICQ okej ? a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryshot Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Už dost dlouho hledám nějaký ten CZ/SK clan (na úrovni) myslím že nejsem zrovna nejhorší a rád bych k vám, tak se kdyžtak jakkoliv ozvěte, bud na PSN: Kryshot nebo ICQ:477078408 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Dneska mi přišlo mw2, tak mužem zahrát... Nemusíte mě brát do klanu, jenom si zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.