sysa Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 zdravim mám problém.. když spustím f1 09, tak mi naskočí chyba " the game could not be started (80020148) " nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 mas flasnute psp ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Jakej máš firmware? Zmáčkni select a podívej se co máš u UMD ISO MODE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysa Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 M33 driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysa Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 jo.. máme přes chikhend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Máš 5.03 GEN-C nebo jakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysa Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 mam 5.03 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Tak si místo CFWEnableru nahod 5.03 GEN-C ... nahodíš ChickHEN a pak 5.03 GEN-C http://console-forum.net/showthread.php?t=89968. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aseus Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 caw lidi.. mám problém... shánim hru "superman returns:videogame"... ale proste už nevim kde mám hledat.. sjel sem všechny odkazy... a ztránky... byl jsem i ochoden si hru koupit...ale i přes to že na oficiálních ztránkách EA je napsáno že je i vydána pro platformu PSP tak i po tom že jsem tam psal mi nebyla dána žádná odpověd... obarím se tedy s radou na vás ponevadž já už opravdu nevim... pište mi pls na mail.. mc.neo@seznam.cz ...nebo klidne sem.. já si to kdyžtak najdu... budu vám nesmírne vděčnýi za obchod kde je hra skladem..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysa
zdravim mám problém.. když spustím f1 09, tak mi naskočí chyba " the game could not be started (80020148) " nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.