hellbz Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Chci si koupit Xbox, ale nemuzu se rozhodnout, jestli mam koupit Arcade, Pro nebo Elite. Jaky jsou hlavni rozdily krome barvy a HDD, a co byste mi doporucili? Predem dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 žádný rozdíl v tom téměř neni , jedná se hlavně o příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Záleží na tom, jaký má tvůj monitor (/TV) vstup, podle toho se rozhodni. Já bych koupil Arcade a HDD bych dokoupil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hellbz
Chci si koupit Xbox, ale nemuzu se rozhodnout, jestli mam koupit Arcade, Pro nebo Elite. Jaky jsou hlavni rozdily krome barvy a HDD, a co byste mi doporucili? Predem dikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.