marekgengel111 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Mám takový problém měl jsem nainstalovány sbsettings a sbsettings toogles a odinstaloval sem si to toogles a když sem si to doodinstaloval tak mi zmizelo i to sbsettings a v cydii ho už nemůžu najít a ani nainstalovat. Nevíte někdo co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Tak smaz oboje a nainstaluj pak taky oboje. Nachazet by se to melo v repu BigBoss. Pokud bys to nenasel, tak ti odpoledne hodim .deb soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 díky moc Galaxy si fakt borec. bylo to v tom BigBoss a ještě nevíš proč mi nejde nainstalovat SBRotator?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moki Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Co ti to píše? Může to bejt třeba tím, že na to nemáš FW - teda pokud tě Cydie ani nepustí k instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Odkud to stahujes? Z Cydie nebo odsud z fora? Kdyztak zkus verzi 1.5-7, co jsem sem zrovna hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Mám takový problém měl jsem nainstalovány sbsettings a sbsettings toogles a odinstaloval sem si to toogles a když sem si to doodinstaloval tak mi zmizelo i to sbsettings a v cydii ho už nemůžu najít a ani nainstalovat. Nevíte někdo co s tím ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.