KOSScz Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Ahoj stahnul jsem si eset smart security nod 32 4 a mám tám 30 denní skušební lhůtu. nevíte jestli se dá nějak nakrekovat? A jestli jo jak a kde můžu stáhnout crack prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Tak stahování cracku do antiviráku bych rozhodně nedoporučoval, z 99% si stáhneš vir!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Aha tak po těch 30 dnech to mam vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Řek bych že 99% je blbost, nesmíš to stahovat z nějakých pochybných stránek. Můžeš zkusit nějaký freeware antivirus, já používám třeba Aviru. Stejně když si stáhneš nějaký crack na hru a antivir ti hodí hlášku tak co uděláš? Povolíš to když si chceš moc zahrát. Nejlepší je nepoužívat žádný antivirus a používat mozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Kinder Master King - přesně jsi to vystihl, nemusíš používat žádný antivir pokud nestahuješ s nepochybných stránek navíc jestli máš Windows tak sami už mají celkem dobré zabezpečení a pro normálního uživatele úplně stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 corewOw: windows ma dobre zabezpecení funny... Ale jinak souhlasím, nestahuj kazdou kravinu (přilohy emailu atd) a neklikej na kazdy odkaz co ti nekdo posle a antivirus nebudes potrebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 já antivir nemam už od doby kdy byly win 7 ke stažení (byl sem línej ho stáhnout). A počítač šlape jak švýcarský hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.