Mattass Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Ahoj,vim že budu vypadat jako dement,ale už si nevím rady.Mám jailbreak na verzi 2.2.1 a pak sem trochu zaspal s updatem a teď už,co a jak.Tak jsem se chtěl zeptat jestli mi někdo poradí jak udělat jailbreak na 3.0 a pak na 3.1.2,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Jailbreak na 3.0 je blbost ... stáhni si nejnovější 3.1.3, udělej update přes iTunes a pak rovnou jailbreak přes Spirit. Update uděláš tak, že si stáhneš ipsw, zapneš i Tunes, připojíš iTouch, klikneš na jeho založku, podržíš SHIFT a klikneš na update, potom vyberš stažený ipsw a potvrdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mattass
Ahoj,vim že budu vypadat jako dement,ale už si nevím rady.Mám jailbreak na verzi 2.2.1 a pak sem trochu zaspal s updatem a teď už,co a jak.Tak jsem se chtěl zeptat jestli mi někdo poradí jak udělat jailbreak na 3.0 a pak na 3.1.2,díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.