Cenich11 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 hele na mym xbox 360 ovladači sem mi nějak zasek ten prostřední točícíse čudlik...:-(...myslíte že mam rovnou koupit new ovladač nebo to skusit rozmontovat??..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Nemáš náhodou vybitý baterky? Tohle ovladač dělá, když jsou slabý ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cenich11 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ne baterkama to určo neni já sem s tim ovladačem hodil o zem když sem dostal ve fife gol...:D..a ten čudlik je jako rozbitej,když ho dám třeba na stranu a tak mi tam zustane a nevrati se doprostřed jako normalně..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Nevim ... horší už to bejt nemůže :lol: tak to rozeber, omkrni a když nic, tak kup novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cenich11 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ...jo ale asi na to potřebuju nákej specialni šroubovák..;-)...protže tam sou náký specialní šroubky..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 TORX, ale číslo ti neřeknu, možná 8 ... // http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=629385 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cenich11 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ..dik..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 cece ty nebo tatka doma nemate golu? tam troxy jsou...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 hej vem smajchlovacku a skus se v tom povrtat tam to muze byt jenom zasekle jinak by to byl pojebanej kontakt a mohl bys kupovat novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Jsou tam Torx, ale maj cudlik uprostred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 ne baterkama to určo neni já sem s tim ovladačem hodil o zem když sem dostal ve fife gol...:D..a ten čudlik je jako rozbitej,když ho dám třeba na stranu a tak mi tam zustane a nevrati se doprostřed jako normalně..:D sory za off-topic taky sem mrte nasranej kdyz ve fifě dostvám, pak sem nervni a mam blbou naladu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 vy by jste ty sportovní hry neměli hrát, viva pinatu na vás :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cenich11 Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 ale naštestí je rozbitej jen rten čudlik ,kterym se ve FIFE dělat triky takže hrát mužu..:D..ale bez triku..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Spis karty na vas , tady spamujete jak male deti... Odpoved si dostal , to rozeber a jestli tam mas neco zlomenyho budes muset koupit novy . Priste drz nervy na uzde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cenich11
hele na mym xbox 360 ovladači sem mi nějak zasek ten prostřední točícíse čudlik...:-(...myslíte že mam rovnou koupit new ovladač nebo to skusit rozmontovat??..:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts