pítr Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 zdravim mam takovi problem kdyz hraju napri nakou hru tak se mi obcas stane ze se sekne a restaruje se psp je to normalni ??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 zdravim mam takovi problem kdyz hraju napri nakou hru tak se mi obcas stane ze se sekne a restaruje se psp je to normalni ??? :( me se to teda nestalo... je to mozna fw, mozna hw, poblem muze byt jak na baterce tak az na z. dece nebo lcd, muze byt kdekoliv skrat.... udelej reinstal fw pak uvidis, dal... nespadlo ti psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 jo mozna jedou z male visky a mam to od patku flasnute a pred tim mi to taky delalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 a pomahlo by kdybych koupil novou baterku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 a pomahlo by kdybych koupil novou baterku ??? pokud to delalo na ofw a i ted na cfw tak ve fw problem neni, hledej spis hw defecty. to byhc jeste nedelal( 200kc za baterii neni moc, ale furt jsou to penize...) muze to byt jak rikam vside v kontaktech, muze byt spoj, spise si nekde sezen od kamosu baterku na pujceni a zkousej to s ni, ale stejne si myslim ze chyba bude nekde jinde. Pokud to neni casto to vypinani, a intervaly se nezkracuji tak byhc to ztm neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 skusim stava se mi to hlavne kdyz to nacita treba misi jinak ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
zdravim mam takovi problem kdyz hraju napri nakou hru tak se mi obcas stane ze se sekne a restaruje se psp je to normalni ??? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.