jenmg Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 stáhl sem si hru gta san andreas ve formátu iso, proto sem nainstaloval ještě "Virtual CloneDrive" pro vytvoření virtuální mechaniky, potom instalace proběhla bez problémů. Ale když chci hru spustit, tak se mi objeví hláška "Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD" jak mám nastavit aby se hra nenačítala z dvd ale z virtuální mechaniky? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 crack ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 podivej se na tohle snad to z toho pochopis nebo si sam zkus na youtube najit nejaky tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Jak řiká forlanek , zapoměl jsi na crack ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenmg Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 a co mám udělat s tim crackem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 a co mám udělat s tim crackem? ??? žeby stáhnout, a hodit ho do tý složky s nainstalovanou hrou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.